0756 05 00 22 contact@vladmateescu.com

CAMPANII INTEGRATE

Black Friday, Back to school, Crazy Days sau Cyber Monday? Lansezi un produs nou? Ai o ofertă de nerefuzat? Dezvoltă un concept creativ pentru o campanie online care îţi va aduce clienţi şi comenzi în plus.

Landing page + Newsletter + Bannere online + Adwords + Facebook + Copywritting

PREȚURI

DESIGN HOMEPAGE MAGAZIN ONLINE

LIVRARE LAYOUT CONCEPT CREATIV IN FORMAT .PSD

5 REVIZII INCLUSE IN PRET

1500 lei

DESIGN PAGINA SECUNDARA MAGAZIN ONLINE

LIVRARE LAYOUT CONCEPT CREATIV IN FORMAT .PSD

5 REVIZII INCLUSE IN PRET

750 lei

Livrare rapidă

Ştiu că eficienţa unei campanii online depinde de momentul în care aceasta e lansată în online, de aceea livrez bannerele în cel mult 72h sau chiar în 24h cu opţiunea extra-rapidă.

Garantez calitate

Am experienţă în lucrul cu antreprenorii din online, ştiu să ascult clientul şi să identific soluţiile potrivite. Ofer 5 revizii incluse în preţul fiecărui serviciu pentru ca orice client să fie mulţumit cu ceea ce primeşte.

Sunt accesibil

Nu am preţuri ascunse şi nu ofer lovituri sub centură bugetelor clienţilor mei. Agreăm costurile împreună de la început iar dacă se schimbă ceva, vorbim deschis şi găsim soluţii.

CLIENȚI

FAQ

De ce să lucrez cu tine? N-ar fi mai bine să am un designer angajat, mereu la dispoziţia mea?

Desigur. Sunt cazuri în care un designer angajat in-house poate fi mai potrivit pentru nevoile tale. Însă noi te putem ajuta în cazul în care eşti la început şi poate nu e încă avantajos să plăteşti un designer full time. Astfel, te vei bucura de flexibilitatea unei colaborări doar atunci când vei avea nevoie de ea.

Dacă deja ai un designer/copywritter în echipa ta, pot apărea perioade mai încărcate când noi îţi putem fi de ajutor.

N-ar fi mai bine să apelez la o agenţie mare care îmi pune la dispoziţie o întreagă echipă de copywritteri, designeri, programatori etc?

Beneficiile lucrului cu o agenţie full service pot fi considerabile. Dar la fel şi costurile 🙂 În afară de bani, o agenţie mare va avea nevoie de mai mult timp pentru a livra o campanie, comunicarea de cele mai multe ori se face prin client service sau prin managerul agenţiei, care au mulţi clienţi de gestionat simultan.

DESPRE COMANDĂ ȘI PLATĂ

Trimite un mail cu bannerele sau elementele pe care dorești să le comanzi. Include numarul de bannere, dimensiunile, daca dorești livrare in 24h, exemple de bannere care iți plac și orice alte informații care m-ar ajuta sa realizez bannere sau o campanie pe placul tău sau al clienților tăi.

i

Vei primi un calcul de preț pentru ce ai comandat, iar dacă sunt neclarități sau am nevoie de detalii suplimentare, te voi contacta. Plătește factura proformă și trimite-mi confirmarea pe mail pentru a mă putea apuca de lucru.

Comanda ta va fi gata in timpul agreat si o vei primi pe mail. Ai la dispozitie 5 revizii gratuite incluse în preț. Dacă ai nevoie de mai multe modificări, acestea vor fi taxate suplimentar, cu 10% din valoarea inițială.

Crezi că te pot ajuta?

Contactează-mă