0756 05 00 22 contact@vladmateescu.com

BRANDING PENTRU
MAGAZINE ONLINE

Un brand este mai mult decât un logo, dar un logo poate fi primul pas către un brand de succes. Pe lângă design/redesign de logo, te mai putem ajuta şi cu găsirea unui nume pentru site-ul tău, cu definirea unui manual de brand şi cu designul tuturor elementelor vizuale care definesc brand-ul.

Design de logo + Styleguide + Colaterale

Livrare rapidă

Ştiu că eficienţa unei campanii online depinde de momentul în care aceasta e lansată în online, de aceea livrez bannerele în cel mult 72h sau chiar în 24h cu opţiunea extra-rapidă.

Garantez calitate

Am experienţă în lucrul cu antreprenorii din online, ştiu să ascult clientul şi să identific soluţiile potrivite. Ofer 5 revizii incluse în preţul fiecărui serviciu pentru ca orice client să fie mulţumit cu ceea ce primeşte.

Sunt accesibil

Nu am preţuri ascunse şi nu ofer lovituri sub centură bugetelor clienţilor mei. Agreăm costurile împreună de la început iar dacă se schimbă ceva, vorbim deschis şi găsim soluţii.

PREȚURI

DESIGN LOGO

timp estimativ de livrare 15 zile

Design de logo, livrabil in formate vectoriale (AI, PDF, EPS) si raster (PNG, GIF, JPG).

1200 lei

COLATERALE

timp estimativ de livrare 15 zile

Carti de vizita: 200 lei

Model semnatura de mail: 100 lei

Model document word: 100 lei

Mapa: 150 lei

Design colantare masini: 400-1000 lei

Design rollup banner: 200 lei

Design ecuson: 100 lei

Branding instrumente de scris: 80 lei

Branding pungi/ambalaje: 150 lei

Design tricou: 100 lei

Design banner grafic online: 80 lei

 

BRANDING STYLEGUIDE

timp estimativ de livrare 7 zile

Document de referinta pentru brandul dvs, acesta descrie, defineste si prezinta exemple de utilizare a elementelor de brand, in diverse medii, atat online, cat si offline. In absenta unui ghid de stil unic, pot aparea cazuri de folosire incorecta sau diferita a elementelor de brand, incluzand si elementele de comunicare pe social media, landing pages, elemente de interactiune, etc.

 

1000 lei

CLIENȚI

FAQ

De ce să lucrez cu tine? N-ar fi mai bine să am un designer angajat, mereu la dispoziţia mea?

Desigur. Sunt cazuri în care un designer angajat in-house poate fi mai potrivit pentru nevoile tale. Însă noi te putem ajuta în cazul în care eşti la început şi poate nu e încă avantajos să plăteşti un designer full time. Astfel, te vei bucura de flexibilitatea unei colaborări doar atunci când vei avea nevoie de ea.

Dacă deja ai un designer/copywritter în echipa ta, pot apărea perioade mai încărcate când noi îţi putem fi de ajutor.

N-ar fi mai bine să apelez la o agenţie mare care îmi pune la dispoziţie o întreagă echipă de copywritteri, designeri, programatori etc?

Beneficiile lucrului cu o agenţie full service pot fi considerabile. Dar la fel şi costurile 🙂 În afară de bani, o agenţie mare va avea nevoie de mai mult timp pentru a livra o campanie, comunicarea de cele mai multe ori se face prin client service sau prin managerul agenţiei, care au mulţi clienţi de gestionat simultan.

DESPRE COMANDĂ ȘI PLATĂ

Trimite un mail cu bannerele sau elementele pe care dorești să le comanzi. Include numarul de bannere, dimensiunile, daca dorești livrare in 24h, exemple de bannere care iți plac și orice alte informații care m-ar ajuta sa realizez bannere sau o campanie pe placul tău sau al clienților tăi.

i

Vei primi un calcul de preț pentru ce ai comandat, iar dacă sunt neclarități sau am nevoie de detalii suplimentare, te voi contacta. Plătește factura proformă și trimite-mi confirmarea pe mail pentru a mă putea apuca de lucru.

Comanda ta va fi gata in timpul agreat si o vei primi pe mail. Ai la dispozitie 5 revizii gratuite incluse în preț. Dacă ai nevoie de mai multe modificări, acestea vor fi taxate suplimentar, cu 10% din valoarea inițială.

Crezi că te pot ajuta?

Contactează-mă